Over van Dulst Watersport

Over Van Dulst Watersport

Onze watersportwinkel is gevestigd in Drimmelen en is een paradijs voor iedere watersporter. In onze watersportwinkel vind je van alles: verfsystemen, ankers, reddingsvesten, rubberboten, elektronica en allerlei bootaccessoires en bootonderdelen.

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de watersport. Begonnen op een winkelschip in de oude haven, nu sinds 2009 in een nieuw pand op de Marinaweg in de nieuwe jachthaven van Drimmelen. 

500 m2 winkelplezier met een uitgebreid assortiment, en een grote werkplaats voor onderhoud en reparaties aan uw boot of buitenboordmotor.


Onze watersport specialisme  

Van Dulst Watersport biedt je een groot aanbod van merken waaronder NavionicsRaymarineJabscoInternationalPlastimoWebastoTalamex, Ronstan, De IJssel, Jobe, Boss audio, Zodiac, Pioner, Yamaha, MaFra, Seapower, Pega, Radboud, Star Brite, BestoWhisperPowerNauticLED, en Victron.

Alle producten zijn door ons geselecteerd op basis van prijs en kwaliteit. Door het inkopen van grote volumes zijn we in staat om deze watersportartikelen voor boten en sloepen tegen de beste prijs aan te bieden. En dat maakt varen nog leuker! Bestellen is gemakkelijk en betrouwbaar. Toevoegen aan de winkelmand en wij zorgen dat de watersportartikelen zo snel mogelijk worden afgeleverd.


Contact informatie

Van Dulst Watersport
Marinaweg 41A, 4924 DD, Drimmelen
E-mail: info@vandulstwatersport.nl Tel. 0162 682774

0162 - 68 27 74