Buitenboordmotor

“Dé Yamaha buitenboordmotor specialist”

BUITENBOORDMOTOR | VAN DULST WATERSPORT

Een deugdelijke buitenboordmotor is een onmisbaar onderdeel van de standaarduitrusting van uw boot, om optimaal rendement en plezier te halen uit uw vaartocht. Of het nu gaat om relaxed een stukje toeren, sportief doorvaren of het vervoer van zwaar materieel.

Uiteraard vereist niet elke toepassing een bruut aantal pk’s. Daarom verkoopt Van Dulst Watersport Yamaha buitenboordmotoren variërend van 2,5 pk tot 400 pk. In bepaalde boottypen kunnen zelfs meerdere motoren naast elkaar geplaatst worden, waardoor de totale hoeveelheid beschikbare kracht indrukwekkende vormen kan aannemen. De classificatie van de boot (zie hiervoor de specificaties) bepaalt het maximale aantal pk’s. Dit is gebaseerd op constructieberekeningen die uitgaan van een zo hoog mogelijke veiligheid.

Van Dulst Watersport staat bekend om de kwaliteit van zijn boten. En achter zo’n hoogwaardig vaartuig hang je geen staafmixer. Daarom hebben wij ervoor gekozen om buitenboordmotoren te verkopen van Yamaha. Dit zijn gerenommeerde merken die wereldwijd goed staan aangeschreven.


YAMAHA BUITENBOORDMOTOR DEALER

Van Dulst Watersport is erkend dealer van YAMAHA buitenboordmotoren. Uiteraard onderhoud en repareren wij ook andere merken buitenboordmotoren.

Daarnaast zijn wij erkend gecertificeerd Yamaha specialist, wij hebben alle certificering behaald die nodig zijn voor onze specialisme.

buitenboordmotor

YAMAHA ONDERDELEN CATALOGUS

Zoekt u een speciaal onderdeel voor uw Yamaha buitenboordmotor? Dan kunt u deze gemakkelijk opzoeken via de online Yamaha Onderdelen catalogus.

U kunt gemakkelijk een onderdeel zoeken en via ons bestellen. Uiteraard kunt u ook het onderdeel naar ons mailen met de vraag hoeveel het onderdeel kost en eventueel de levertijd vragen.


BUITENBOORDMOTOR ONDERHOUD | VAN DULST WATERSPORT

Bij ons kunt u terecht voor het jaarlijks onderhoud op uw buitenboordmotor. Hiermee voorkomt u dat als u gaat varen de motor niet start of problemen geeft tijdens het varen.


BUITENBOORDMOTOR REPARATIE | VAN DULST WATERSPORT

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reparatie’s aan uw motor of boot. U kunt de boot met motor op een trailer bij ons brengen zodat wij de reparatie direct kunnen uitvoeren.

Indien u alleen de motor wilt brengen dan is dat natuurlijk geen probleem, wij hebben een professionele werkplaats waar wij de motor kunnen repareren en direct kunnen testen in een speciale buitenboordmotor test bak.

0162 - 68 27 74