Buitenboordmotor onderhoud

“Voorkom problemen met u buitenboordmotor”

BUITENBOORDMOTOR ONDERHOUD

Is uw buitenboordmotor aan onderhoud toe? Neem dan met ons contract op, wij zijn specialisten op het gebied van buitenboordmotor reparatie in Nederland en kunnen uw buitenboordmotor weer als een zonnetje laten draaien.

Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw is periodiek onderhoud belangrijk. Stel u bent op het water en uw buitenboordmotor valt uit. Met mooi weer is het minder erg dan met windkracht veel op ruim water.

De veiligheid van u en uw bemanning hangt er van af. Neem voorzorgsmaatregelen en zorg dat uw buitenboordmotor in goede conditie is. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van uw buitenboordmotor en verkleint de kans aanzienlijk op (ernstige) problemen tijdens het varen. Daarom hebben wij een onderhoudsplan ontwikkeld dat speciaal is afgestemd op uw buitenboordmotor. Daarbij horen zeer concurrerende prijzen.

Wij gebruiken alleen originele onderdelen, alleen wanneer er geen originele onderdelen verkrijgbaar zijn gebruiken wij in overleg imitatie onderdelen. Tevens kunnen wij eventueel bekijken of een occasion onderdeel de oplossing van het probleem kan zijn. Dat scheelt voor u weer in de kosten. En anders wordt er gekeken naar een nieuw onderdeel.

Wij vervangen geen onderdelen die niet aan vervanging toe zijn, dit bespaart u veel geld!

VRAGEN?

CONTACTGEGEVENS

Van Dulst Watersport
Marinaweg 41A
4924 AD Drimmelen

Parkeren is gratis!

info@vandulstwatersport.nl
tel.: 0162 – 68 27 74

Openingstijden

Maandag9:00 tot 17:30
Dinsdag9:00 tot 17:30
Woensdag9:00 tot 17:30
Donderdag9:00 tot 17:30
Vrijdag9:00 tot 17:30
Zaterdag9:00 tot 16:00
ZondagGesloten
0162 - 68 27 74