Internet op boot

“Een Internet verbinding voor u TV, Tablet, Smartphone en andere hardware”

INTERNET OP BOOT VOOR TV EN PLEZIER

Tegenwoordig is Internet bijna onmisbaar geworden, ook op een boot of camper is een Internetverbinding vaak nodig en makkelijk als je bijvoorbeeld wilt werken vanuit je boot maar ook is een Internet verbinding op een boot makkelijk als je TV wilt kijken of Netflix wilt gebruiken.

Ook kunt u de Internet verbinding gebruiken voor u jachtbeveiligingssysteem te bedienen of andere systemen zoals accu laders, zonnepanelen enz.

INTERNET OP UW BOOT OF ZEILBOOT

Een Internetverbinding wordt vaak aangeboden tegen betaling in een jachthaven, helaas zijn deze Internet diensten die een jachthaven aanbied vaak niet voldoende of werkt het zelfs vaak niet.

Daarom is een eigen Internetverbinding veel beter en je bent niet afhankelijk van een jachthaven die een Internetverbinding aanbied. Met een eigen Internet verbinding bent u niet afhankelijk van een locatie waar ze Internet aanbieden maar kunt u overal gebruik maken van uw eigen Internetverbinding.

internet op boot netflix ziggo tv


MOBIEL INTERNET VOOR U BOOT

De Internetverbinding die op een boot toegepast wordt is mobiel Internet, wat het zelfde werkt als Internet op uw smartphone. De Internet verbinding gaat via een mobiele data verbinding via het telefonie netwerk ook wel 4G genoemd.

Een 4G Internet verbinding gaat via een data abonnement met een bepaalt verbruik, zo zijn er abonnementen beschikbaar vanaf 10 GB per maand tot 400 GB per maand.

SNELHEID MOBIEL INTERNET VOOR U BOOT

De snelheid van mobiel Internet is afhankelijk waar u zich bevindt, er zijn bijna geen plekken waar geen mobiel bereik is. Maar als u op een plek aanlegt waar slecht bereik is dan zal de snelheid iets lager zijn dan waar u een goed bereik heeft.

De theoretische snelheid van 4G+ Internet is 225 MB/sec, maar dit is op een ideale locatie vlak bij een telefoonmast. Onze ervaringen zijn gemiddeld 130 MB/sec download en een upload van 40 MB/sec

DRAADLOOS NETWERK OP UW BOOT

Als u door ons een Internetverbinding laat aanleggen dan leveren wij hiervoor een 4G modem die ook een draadloos netwerk heeft waardoor u draadloos gebruik kan maken van deze Internet verbinding.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Indien u meer informatie wenst over deze dienst, dan kunt u contact opnemen via:

Telefoonnummer: 0162 – 68 27 74
E-mail adres: info@vandulstwatersport.nl

VRAGEN?

CONTACTGEGEVENS

Van Dulst Watersport
Marinaweg 41A
4924 AD Drimmelen

Parkeren is gratis!

info@vandulstwatersport.nl
tel.: 0162 – 682774

Openingstijden

Maandag9:00 tot 17:30
Dinsdag9:00 tot 17:30
Woensdag9:00 tot 17:30
Donderdag9:00 tot 17:30
Vrijdag9:00 tot 17:30
Zaterdag9:00 tot 16:00
ZondagGesloten

Wij hebben dit jaar (2021) een draadloos netwerk laten installeren door Van Dulst Watersport. Wij hadden Internet nodig voor het alarmsysteem en tv kijken.

Nu kunnen wij TV kijken via het Internet en het alarmsysteem bedienen vanuit huis. De verbinding is altijd perfect en de snelheid is hoog waardoor de kinderen ook Netflix kunnen kijken.

Kortom echt een aanrader voor iedereen die Internet wilt op zijn boot!

– Joep Derks

0162 - 68 27 74